Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda 100%, BIO, 30 g Ručně vyráběná čokoláda. Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně kyselá. Tabulka určená pro ty, kteří milují výrazné chutě a milují mimořádné vlastnosti kakaa. Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii. Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. Složení Pasta z nepražených kakaových bobů Criollo* (kakaová sušina minimálně 100 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy. *produkt ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2522 kJ / 611 kcal Tuky 53,6 g Z toho nasycené tuky 32,1 g Sacharidy 10,7 g Z toho cukry 0 g Vláknina 14,3 g Proteiny 14,3 g Sůl 0,05 g Upozornění Skladovat v suchu a chladu.
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s malinami, BIO, 30 g Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin. Metoda lyofilizace chrání barvy, organoleptické vlastnosti, vzácné antioxidanty a další živiny typické pro tuto bobule. Abyste ocenili skutečnou hodnotu této čokolády, mějte na paměti, že na výrobu 100 gramů malin, je použito 1,5 kila čerstvých malin! Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii. Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. Složení Pasta z nepražených kakaových bobů Criollo*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů*, kakaové máslo Criollo z nepražených bobů*, lyofilizovaný malinový prášek* (11,3 %) (kakaová sušina minimálně 68 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy. *produkt ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2379 kJ / 574 kcal Tuky 44,6 g Z toho nasycené tuky 28,3 g Sacharidy 28,4 g Z toho cukry 21,1 g Vláknina 12,5 g Proteiny 8,6 g Sůl 0,04 g Upozornění Skladovat v suchu a chladu.
HealthyCo čokoládové lentilky bez přidaného cukru. Bez lepku. Obsahuje sladidla.
Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty.
Šťavnatý ovocný mix gumových bonbónů s příchutí maliny, jahod, citrónu, limetky, mandarinky a lesního ovoce.
Kvalitní mléčná čokoláda s 32% obsahem kakaa ve formě peciček a od českého výrobce vás potěší lahodnou jemnou chutí.
Belgická čokoláda s vyváženou chutí bude intenzivním požitkem pro každého čokoládového gurmána.
Seznamte se s želé medvídky bez cukru, na kterých si pochutnají malí i velcí mlsouni. Jsou slazeni pouze stévií a maltitolem, poslouží jako alternativa běžných gumových medvídků.
Kvalitní hořká čokoláda ve formě malých peciček. Ideální do těsta při pečení sladkých moučníků nebo jako ozdoba na ovocný salát.
Kvalitní bílá čokoláda s 29% obsahem kakaového másla ve formě peciček a od českého výrobce vás potěší lahodnou jemnou chutí.
Kvalitní hořká čokoláda s 60% obsahem kakaa ve formě peciček a od českého výrobce vás potěší lahodnou máslovou hořko-sladkou chutí. Je výjimečná svou možností využití do čokoládových fontán.
Lahodná čokoláda bez laktózy.
Lahodná čokoláda bez laktózy.
Gumové bonbóny s různými příchutěmi a sníženým obsahem cukru (1 g cukru v sáčku).
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda 80%, BIO, 30 g Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti. Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii. Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. Složení Nepražená kakaová pasta Criollo beans*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů* (kakaová sušina 80 % min.). Může obsahovat mandle, lískové oříšky a vlašské ořechy. *produkt ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2340 kJ / 564 kcal Tuky 42,9 g Z toho nasycené tuky 25,7 g Sacharidy 27,2 g Z toho cukry 17,6 g Vláknina 11,5 g Proteiny 11,7 g Sůl 0,05 g Upozornění Skladovat v suchu a chladu.
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s pomerančovou kůrou, BIO, 50 g Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se žádný pomerančový olej, ale pouze ta tenká vrstva, která tvoří nejaromatičtější část pomerančové kůry. Kůru vyrábí sami pomocí pomerančů ze Sicílie. Kůru odstraňují ručně a suší při 30 °C 36/40 hodin. Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii. Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. Složení Nepražené kakaové boby Criollo*, koncentrovaná šťáva z kokosových květů*, sušená pomerančová kůra* (3 %) (kakaová sušina minimálně 77 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy. *produkt ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2280 kJ / 550 kcal Tuky 41,5 g Z toho nasycené tuky 24,9 g Sacharidy 27,1 g Z toho cukry 17 g Vláknina 11,5 g Proteiny 11,3 g Sůl 0,05 g Hořčík 315 mg Upozornění Skladovat v suchu a chladu.
Chocolates from Heaven - BIO mléčná čokoláda s karamel. mandlemi a mořskou solí 37% Chuť: Lahodná belgická mléčná čokoláda s kousky zkaramelizovaných mandlí. Doslazená přírodním třtinovým cukrem. Složení Nerafinovaný třtinový cukr*°, kakaové máslo*°, sušené mléko*, kakaová hmota*°, mandle*° 5%, sůl. Podíl kakaa: min. 37%. *produkce ekologického zemědělství °produkce Fairtrade. Podíl Fairtrade: 78.6 % Obsahuje sóju. Může obsahovat stopy mléka a oříšků.VHODNÉ PRO VEGETARIÁNY/VEGANY Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2369 kJ / 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g), sacharidy 49 g (z toho cukry 48 g), bílkoviny 7.7 g, sůl 0.5 g, vláknina 2.1 g. Skladujte v suchu. * * * Chocolates from Heaven: poctivé belgické čokolády vyráběné s láskou Chocolates from Heaven je Fairtrade a BIO řada čokolád belgické rodinné čokoládovny Klingele. Čokoládová továrnička leží na předměstí malebného belgického městečka Ghent. Na výrobě všech čokoládových produktů se významně podílí i ruční práce zaměstnanců, nadšených milovníků čokolády - proto je každý kousek originál. Celá výroba navíc splňuje přísné standardy certifikace BRC (Globální norma pro bezpečnost potravin). Nápad vytvořit tuto designovou řadu Fairtrade a BIO certifikovaných čokolád přišel v roce 2017. O úspěšnosti této řady svědčí i fakt, že čokolády Chocolates from Heaven vyhrály v roce 2017 bronzovou medaili v prestižní mezinárodní soutěži obalového designu Pent Awards! Hlavním motivem byla snaha nabídnout zákazníkům řadu čokolád plných zdravých BIO ingrediencí v krásných moderních obalech a s prokazatelným spravedlivým původem surovin. Veškeré ingredience jsou 100% přírodní. Hořké čokolády Chocolates from Heaven obsahují 72 - 85 % kakaa, mléčné čokolády 36 % kakaa a bílá čokoláda 32 % kakaového másla. Kakao pochází od Fairtrade farmářů z Dominikánské republiky a Peru, použitý je pouze přírodní nerafinovaný třtinový cukr. Motto čokolád "Chocolates from heaven" ("Čokolády z nebe") je vystihuje naprosto dokonale!
Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda Gianduja, BIO, 50 g Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30 %) a celé krystaly nektaru z kokosových květů. Stejně jemné a křupavé, lískové ořechy a syrové kakao vytvářejí opravdové a robustní aroma, které vás překvapí. Zdravý a chutný zážitek, který si nemůžete nechat ujít. Jemné kakao Criollo z peruánské Amazonie Raw Cacao je nový způsob výroby a chutě čokolády. Výrobní postupy, které ve srovnání s tradičními postupy nejlépe zachovávají vzácné kvality kakaa a dalších použitých surovin. Cacao Crudo je prvním výrobcem raw čokolády v Itálii. Používá jemné jednodruhové kakaové odrůdy Criollo z peruánské Amazonie, které nikdy neprochází zpracováním nad 42°C. Klasický proces pražení kakaových bobů je nahrazen pomalým sušením v chráněné atmosféře. Složení Nepražená kakaová pasta Criollo beans*, (nepražená) pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Romana"* (30 %), koncentrovaná šťáva z kokosových květů* (kakaová sušina minimálně 50 %). Může obsahovat mandle, lískové a vlašské ořechy. *produkt ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2547 kJ / 614 kcal Tuky 46 g Z toho nasycené tuky 17 g Sacharidy 33 g Z toho cukry 19 g Vláknina 10 g Proteiny 12 g Sůl 0 g Hořčík 165 mg Upozornění Skladovat v suchu a chladu.
Kyselé želé s ovocnou příchutí. Obsahuje sladidla.
Energie do kapsy v podobě gumových bonbonů.