USUI Konjac, konjakové fettuccine v nálevu, 270 g Konjakové fettuccine USUI jsou vyrobeny z přírodních surovin, konkrétně z rostliny konjak, která se sklízí v civilizací nedotčených horách jihovýchodní Asie a je bohatá na vlákninu glukomannan. Tato vláknina podporuje trávení a přispívá k pocitu sytosti, což také pomáhá při snižování hmotnosti. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. Díky své neutrální chuti si můžete konjakové fettucine připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si ji dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal Tuky 0 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,7 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakových těstovin nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
USUI Konjac, konjaková rýže v nálevu, 270 g Konjaková rýž je vyrobena z přírodních surovin, konkrétně z rostliny konjak, která se sklízí v civilizací nedotčených horách jihovýchodní Asie a je bohatá na vlákninu glukomannan. Tato vláknina podporuje trávení a přispívá k pocitu sytosti, což také pomáhá při snižování hmotnosti. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. Díky své neutrální chuti si můžete konjakovou rýži připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si ji dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal Tuky 0 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,7 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakové rýže nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
USUI Konjac, konjakové penne v nálevu, 270 g Konjakové penne jsou skvělou volbou pro všechny milovníky těstovin, kteří dbají na zdravý životní styl nebo chtějí zhubnout. Jsou nízkokalorické, vegan a bez lepku, což z nich činí ideální alternativu k tradičním těstovinám opravdu pro každého. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. Díky své neutrální chuti si můžete konjakové penne připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si ji dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal Tuky 0 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,7 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakových těstovin nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
USUI Konjac, konjakové špagety v nálevu, 270 g Konjakové špagety jsou skvělou volbou pro všechny milovníky těstovin, kteří dbají na zdravý životní styl nebo chtějí zhubnout. Jsou nízkokalorické, vegan a bez lepku, což z nich činí ideální alternativu k tradičním těstovinám opravdu pro každého. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. Díky své neutrální chuti si můžete konjakové špagety připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si ji dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal Tuky 0 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,7 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakových těstovin nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
USUI Konjac, konjakové nudle se špenátem v nálevu, 270 g Konjakové špenátové nudle jsou skvělou volbou pro všechny milovníky těstovin, kteří dbají na zdravý životní styl nebo chtějí zhubnout. Jsou nízkokalorické, vegan a bez lepku, což z nich činí ideální alternativu k tradičním těstovinám opravdu pro každého. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. I přes to, že jsou tyto nudle špenátové, si je můžete připravit na několik způsobů. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si je dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Jsou skvělé také do salátů. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 3 %, špenát 1 %, regulátor kyselosti: hydroxid vápenatý Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 38 kJ / 9 kcal Tuky 0,4 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,55 g Bílkoviny 0,14 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakových těstovin nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
USUI Konjac, konjakové vlasové nudle v nálevu, 270 g Konjakové vlasové nudle jsou skvělou volbou pro všechny milovníky těstovin, kteří dbají na zdravý životní styl nebo chtějí zhubnout. Jsou nízkokalorické, vegan a bez lepku, což z nich činí ideální alternativu k tradičním těstovinám opravdu pro každého. Díky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek. Návod na přípravu Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct. Je velmi snadná na přípravu. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo. Díky své neutrální chuti si můžete konjakové vlasové nudle připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si je dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle. Jsou skvělé také do polévek nebo salátů. Složení Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal Tuky 0 g Sacharidy 0 g Vláknina 2,7 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Upozornění Konzumaci konjakových těstovin nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem. Skladování Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte. Balení 270 g Země původu Čína
Nutričně vyvážená rýžová kaše pro podporu organismu.
CountryLife - Pohanka loupaná kroupy BIO Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano. Její chuť po oříšcích dává nový rozměr všem pokrmům. Najde si místo ve sladkých i slaných receptech. Tam, kde používáte kuskus nebo rýži, zapečená se zeleninou i v houbovém kubovi. Naplňte s ní papriky a od stolu nikdo neodejde. A sladký nákyp s ovoce a ořechy! Tak tomu se odolat nedá. Pohanka k nám doputovala z Asie, ve 12. století ji do Evropy přivezli při svých nájezdech „pohanské" kmeny Tatarů, díky nimž získala své jméno. Během několika století se podobně jako jáhly vyšvihla mezi základní plodiny, které se u nás jedly. Stejně jako jáhly se připravovala nejvíc ve formě kaše, z pohankové mouky se dělaly placky a chleba. V 18. století pak obě plodiny ustoupily pšenici a žitu. Pohanka se spolu s quinoou a amarantem zařazuje mezi pseudoobilniny - v lidské výživě mají stejné použití jako obiloviny, ale botanicky patří do jiných skupin. Všechny pseudoobiloviny jsou přirozeně bezlepkové. Tip: Uvařené kroupy dejte zamrazit, můžete pak po troškách přidávat do polévek, do kaší... Využití: jako příloha - všude tam, kde byste použili rýži nebo kuskus zapečený pokrm typu kuba - připravuje se s houbami, majoránkou, česnekem zapečená pohanka se zeleninou sladké nákypy - uvařenou pohanku smíchejte s ovocem, přidejte ořechy, oslaďte sirupem, zalijte rostlinnou alternativou smetany a zapečte směsi na výrobu náplní - plněné papriky, zelné listy, rajčata, cukety nebo lilek; uvařenou pohanku smíchejte s osmaženou cibulkou, podušenou zeleninou a nastrouhaným tofu, okořeňte, plňte zeleninu a zapékejte rizota - výborný je v kombinaci s kulatozrnnou rýží do polévek - buď ji v polévce uvařte, nebo přidejte předem uvařenou, dobrá je například do bramboračky, kulajdy, ale i vývarů a rajské do zeleninového salátu - přidáním uvařené pohanky salát obohatíte a můžete ho podávat jako hlavní chod pomazánky dortové korpusy - pohanku povařte v rostlinném nápoji a nechte ztuhnout v dortové formě snídaňová granola - pohanku propláchněte a nechte namočenou přes noc ve vodě, druhý den ji opět propláchněte a důkladně sceďte, přidejte oblíbené oříšky, sušené ovoce, semínka, skořici nebo karobový prášek, trochu olivového oleje a podle chuti oslaďte sirupem, směs pečte za průběžného promíchávání 1 hodinu v troubě při 110 °C, raw variantu sušte 10 hodin v sušičce, podávejte s bio jogurtem nebo rostlinným nápojem Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Složení Pohanka setá*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 353 kJ / 318 kcal Tuky: 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g Sacharidy: 71 g z toho cukry: 0,3 g Vláknina: 4,9 g Bílkoviny: 9,8 g Sůl: 0,00 g
Kokosový nápoj s jemnou a lahodnou chutí.
Bezlepková kaše je ideální na snídani, svačinu i jako hlavní chod. Zasytí vás před výkonem a dodá energii.
Nutričně vyvážená rýžová kaše pro podporu organismu.
Nutričně vyvážená rýžová kaše pro podporu organismu.
Vyzkoušejte alternativu klasické smetany do kávy s naší kokosovou pochoutkou. Kávu příjemně zjemní a kokosová chuť váš nápoj také osladí.